Griffin iTrip FM-transmitter voortaan te bedienen met iTrip Controller

Griffin heeft als een van de eerste fabrikanten een accessoire uitgebracht die gebruikmaakt van de nieuwe mogelijkheid om via een iPhone-applicatie een applicatie aan te sturen.

griffin itrip
Griffin heeft een nieuwe versie van de iTrip uitgebracht, die je met een applicatie uit de App Store kunt bedienen. Dat is pas sinds iPhone OS 3.0 mogelijk.

Apple kondigde bij de nieuwe functies van iPhone OS 3.0 aan, dat het mogelijk zou worden om allerlei accessoires via iPhone-applicaties aan te sturen. Er werd toen bijvoorbeeld gesproken over bloeddrukmeters en FM-transmitters die hun informatie tonen op het iPhone-scherm, nadat je ze via Bluetooth of de dock-connector hebt gekoppeld. De Griffin iTrip is één van de eerste fabrikanten die er gebruik van maakt. Ze hebben een nieuwe versie van de iTrip (een FM-transmitter) gemaakt die je kunt bedienen via deze applicatie: iTrip Controller (gratis). De iTrip Controller communiceert rechtstreeks met het apparaat.

Helaas heb je niets aan deze applicatie als je een oudere uitvoering van de iTrip hebt. De nieuwste uitvoering is voor $49,99 te koop via Griffin.

itrip griffin

Meer info: Griffin iTrip
Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2009, 20:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.