Klanten Vodafone kunnen vier dagen gratis bellen en SMS’en

Klanten bij Vodafone kunnen van 2 tot en met 5 mei gratis bellen en SMS'en. Op deze manier hoopt de provider de storing afgelopen week goed te maken.

VodafoneAlle klanten van Vodafone kunnen van 2 tot en met 5 mei gratis bellen en SMS’en. Abonnees met een data-abonnement krijgen de komende maand korting. Op deze manier hoopt de telecomprovider de storing van afgelopen week goed te maken. Toen lag het netwerk meerdere dagen plat wegens een brand bij één van Vodafone’s zendposten in Rotterdam.

Hoewel de storing vooral in Rotterdam, Den Haag en Kennemerland voor problemen zorgde, merkten klanten in de rest van Nederland er ook wat van. Dit was deels te wijten aan mobiel verkeer in de Randstad dat naar de overige zendposten werd omgeleid, waardoor deze overbelast raakten. Vodafone stelt dat een kwart van de klanten last had van de problemen.

Zowel abonnees als prepaid-klanten bij Vodafone kunnen van 2 tot en met 5 mei gebruik maken van Vodafone’s actie. Mobiel internet wordt niet gratis aangeboden, maar klanten met een data-abonnement krijgen wel 10 procent korting op hun bundel in de maand mei. Naast Vodafone geldt het gebaar ook voor klanten van Sizz en Blyk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2012, 17:13
Categorie Providers
Onderwerpen storing, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.