Kickstarter-project maakt iPhone-skins van oude productdozen

Robert Mango biedt op Kickstarter iPhone-skins aan gemaakt van oude productdozen. Deze beschermen je iPhone tegen krasjes.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Product skins iPhone kickstarterEen hoesje voor je iPhone is zo gekocht, maar op Kickstarter wil Robert Mango mensen zo ver krijgen deze case op creatieve en bewuste manier te bekleden. Door een klein bedrag in het project te steken krijg je een kartonnen skin gemaakt van oud verpakkingsmateriaal, die je achterop je iPhone of de daarom bevestigde case te plakken. Je omhult op deze manier je iPhone met een oude cornflakes-doos of de verpakking van koekjes. De skin kan je iPhone tegen krassen behoeden, maar de maker waarschuwt dat je niet tegen een flinke smak op de grond beschermd wordt.

iPhone kartonnen dockDe doos waar de kartonnen skins in worden geleverd kan ook worden omgevouwen, waardoor een creatieve iPhone-standaard ontstaat. De onderzijde van je iPhone is bij deze simpele dock gewoon toegankelijk, zodat je de staande iPhone tegelijkertijd met een kabel kunt opladen.

Hoewel Mango een leuk idee heeft, is hij niet de eerste die we recyclebare materialen zien gebruiken om de iPhone te bekleden. In 2009 kondigde Case_mate een kartonnen hoesje aan, die met zijn standaard bruine kleur wel een stuk saaier was dan de recyclebare cases van Mango.

Een donatie van 6 dollar verzekert je van een doos met drie skins gemaakt van willekeurige productdozen. Daar bovenop betaal je nog eens 2 dollar aan verzendkosten. Veel duurder zouden de productskins ook niet moeten zijn: voor minder kun je immers ook zelf de schaar erbij pakken en een oude cornflakedoos op je iPhone plakken.

Tipgever: Bram

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2013, 22:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.