Flick Soccer nu ook voor de iPad

In Flick Soccer neem je constant vrije trappen, waarbij je extra punten verdient door bepaalde dingen te doen.

Flick SoccerFlick Soccer bewees het op de iPhone al: in een leuke voetbalgame hoeft echt niet een volledige wedstrijd centraal te staan. Het is prima om een enkel aspect van het spel te pakken en daar flink op te variëren. Zo sta je bij Flick Soccer constant voor het doel, waar je de bal zo secuur mogelijk in moet trappen. Het spel is vanaf nu ook op de iPad beschikbaar als een aparte app.

Je beïnvloedt de baan van de bal door met een bepaalde snelheid en hoek over het scherm te vegen. Je moet, zoals de voetbaltraditie verplicht, de bal voorbij de keeper en in het goal krijgen. Dat klinkt wellicht saai, maar de nodige variaties op het doelspel zorgen ervoor dat je erg leuk beziggehouden wordt. Zo moet je in verschillende speelmodi de bovenlat van het doel op de juiste plek raken of ramen die in het scherm hangen kapot schoppen. Op basis van je snelheid en precisie wordt er een eindscore bepaald.

Helemaal perfect steekt Flick Soccer niet in elkaar. In de Game-update op iPhoneclub viel het ons nog op dat ballen soms wel erg raar bewegen en zelfs in de lucht opeens van baan veranderen. Wellicht dat latere updates hier wat aan doen.

Downloaden: Flick Soccer HD (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2011, 10:56
Categorie Games
Onderwerpen garantie, haarscheurtjes, kassasysteem, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.