jumbo-icoon

Jumbo-app voor iOS krijgt redesign waarin je minder snel verdwaalt

De mobiele app van Jumbo is compleet onder handen genomen. De menubalk is vervangen door knoppen onderin en je raakt nu een stuk minder verdwaald in de interface.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

De iOS-app van Jumbo heeft vandaag een nieuw ontwerp gekregen. De menubalk aan de zijkant is ingeruild voor tabknoppen onderin de app, die makkelijker te bereiken zijn op grotere iPhone-schermen. De app heeft nu een ontwerp dat beter is afgestemd op de iPad. Hoewel de Jumbo-app al langer een universeel is, voelde de iPad-versie soms aan als een uitgerekte iPhone-app.

Jumbo iPhone tabbalk Jumbo iPhone recepten

Het redesign moet de Jumbo-app vooral veel consistenter maken. Boodschappen verschijnen nu altijd geopend in een kaart bovenin de app, die je vervolgens net zo snel weer kunt wegdrukken. Het zorgt ervoor dat je makkelijker je weg door de app kunt vinden. De boodschappenlijst is voortaan via een kleine knop bovenin de applicatie verkrijgbaar.

Het zorgt er allemaal voor dat je veel minder snel verdwaald raakt. In eerdere updates werd je lijst bijgehouden in een bol onderaan de app, maar dat kon nog wel eens voor verwarring zorgen.

Jumbo iPad app

Op de iPad maakt Jumbo nu veel beter gebruik van het volledige scherm. Zo wordt informatie soms in twee rijen getoond en staan afbeeldingen prominenter in beeld. Dat merk je vooral als je de app in landschapsmodus gebruikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2015, 14:45
Categorie Apps
Onderwerp jumbo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.