jumbo-app-recepten-ipad

Jumbo supermarkt-app geschikt gemaakt voor iPad

Jumbo heeft de app aangepast voor de iPad, zodat je in groot beeld kunt zoeken naar recepten en boodschappen kunt bestellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Jumbo gaat vandaag een update uitbrengen voor de supermarkt-app die ze een paar weken geleden op de markt brachten. Versie 1.2 van Jumbo zorgt ervoor dat je nu ook met de iPad door de supermarkt kunt lopen, om de boodschappen van het gekozen recept bij elkaar te sprokkelen. Thuis op de bank door het aanbod van recepten bladeren kan natuurlijk ook. De iPad-geoptimaliseerde versie van de app is later vandaag te downloaden via de App Store.

jumbo-app-recepten-ipad

De Jumbo-app is in portret- en landschapsweergave te gebruiken op de iPad. In komende updates van de app zullen er nog meer optimalisaties van de app worden doorgevoerd, speciaal gericht op de iPad. Verdere verbeteringen in de app:

  • Vanuit het boodschappenlijstje extra producten toevoegen aan je bestelling.
  • Eerdere bestellingen hergebruiken bij het invoeren van een nieuwe bestelling (kan ook gedeeltelijk).
  • Pick Up Point zoeken tijdens het afrekenen.

jumbo-app-ipad-producten

Verder kun je je zoektermen tijdens de verschillende stappen in het bestelproces en tijdens het zoeken naar recepten, ook op een later moment nog aanpassen. De Jumbo-app heeft nog geen looproutes in de supermarkt, zoals AH aanbiedt in de Appie-app. Maar misschien was het niet de bedoeling om die app 1-op-1 te kopiëren?

De update van de Jumbo-app komt over een paar uur beschikbaar in de App Store, dus mensen die nu al met de iPad boodschappen willen doen moeten nog even geduld hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2015, 13:58
Categorie Apps
Onderwerpen jumbo, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.