Juice Pack combineert reservebatterij met iPhone-case

Mophie introduceert de Mophie iPhone Juice Pack, een externe batterij die tegelijk dienstdoet als hardcase. Je iPhone gaat met dit accessoire 250 uur langer mee.

Mophie Juice PackHandig voor mensen die hun iPhone intensief gebruiken en niet altijd een stopcontact in de buurt hebben: de mStation Mophie Juice Pack voor de iPhone. Voor €99 koop je een reservebatterij voor de iPhone, die tegelijk dienstdoet als beschermende case. Met het Juice Pack gaat je iPhone zo’n 250 uur langer mee (in standby-mode). Gebruik je de iPhone liever wel, dan betekent het 24 uur langer muziekluisteren, 7 uur langer video’s kijken of 8 uur aan één stuk bellen.

De zwartgroene hardcase heeft aan de onderkant een dock-connector waarop je de iPhone aansluit. Een LED-lampje geeft de batterijstatus aan. Je kunt het Juice Pack na gebruik via een usb-poort van de computer weer opladen, waarbij je tegelijk de iPhone weer oplaadt.

Het Juice Pack heeft ook nog een ander belangrijk voordeel: de levensduur van je batterij wordt veel langer. Bij gebruik in alledaagse situaties haalt de iPhone namelijk eerst z’n voeding uit de externe batterij. Pas wanneer die leeg is wordt overgeschakeld op de interne batterij van de iPhone. Wij gaan er meteen eentje bestellen: vanaf 21 december is de mStation Mophie Juice Pack verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2007, 18:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen juice pack, mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.