Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Jelly Belly: iPhone-cases met de geur van snoep

De Amerikaanse snoepketen Jelly Belly heeft iPhone-hoesjes uitgebracht met de geur van snoep. De cases zijn in 5 populaire smaken te krijgen, maar zijn niet eetbaar.

jelly belly casesJelly Belly is een Amerikaanse snoepwinkel, die de bekende jellybeans in 53 verschillende smaken verkoopt. Dit bedrijf heeft nu een serie beschermhoesjes voor de iPhone, iPod touch en iPod nano uitgebracht, waarmee je altijd omringd bent door de (chemische?) geur van deze snoepjes. Ze kosten 15 dollar per stuk en er zijn ook bijpassende oordopjes bij verkrijgbaar, die eveneens 15 dollar kosten en de vorm hebben van een jellybean.


Vijf populaire smaken zijn omgezet naar een case: Strawberry Cheesecake, Very Cherry, Blueberry, Licorice en Berry Blue. Dus ook de dropfanaten kunnen uit de voeten met iets wat (in de verte) wel wat op drop lijkt.

Jelly Belly is een bekende merknaam: net zoals ieder kind in Nederland weet dat je bij Jamin snoep kunt halen, is dat met Jelly Belly in de VS ook het geval. De cases zijn overigens niet alleen bedoeld voor kinderen. Veel ouders zijn opgegroeid met de snoepjes en krijgen nostalgische gevoelens als ze de geur weer ruiken. Behalve voor iOS-apparaten heeft Jelly Belly ook een case voor de Blackberry uitgebracht.

jelly belly earbuds

Via: Engadget

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juni 2011 om 13:26
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.