Jailbreak met QuickPwn 2.2.1 voor Windows nu (onofficieel) beschikbaar

QuickPwn 2.2.1 is nu beschikbaar, voor mensen die alleen een jailbreak willen uitvoeren en zich niet druk maken over toekomstige kansen om de unlocken. Ook is er een nieuwe versie van Pusher.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

QuickPwnHet iPhone Dev Team heeft mensen die willen unlocken en jailbreaken gewaarschuwd om de update-update naar 2.2.1 nog even uit te stellen. Omdat er in 2.2.1 een nieuwe basebandversie wordt meegeleverd is er bij de update kans dat je de mogelijkheid om te unlocken verliest. Toch bieden ze met de nieuwe release van QuickPwn nu jailbreak voor 2.2.1 aan. Bedoeld voor mensen die tóch niet konden wachten met de update en voor mensen die helemaal niet geïnteresseerd zijn in een unlock, maar een jailbreak wel voldoende vinden.

Update: Let op, het gaat hier om een onofficiële aangepaste versie van QuickPwn. De officiële QuickPwn voor Windows van het iPhone Dev Team zelf komt later pas beschikbaar.

Op ons forum waren de afgelopen dagen ook al een aantal mensen met de jailbreak bezig. De versie van QuickPwn die nu beschikbaar is gesteld via de QuickPwn-website bevat bundels die gemaakt zijn door de Russische hacker Vortex. QuickPwn 2.2.1 is geschikt voor iPhone, iPhone 3G en iPod touch 1G.

Wil je de mogelijkheid om te unlocken behouden, dan kun je maar beter even wachten met QuickPwn, of eerst zorgen dat je een custom firmware met een oudere baseband te pakken krijgt. Verder is belangrijk, dat de software op dit moment alleen beschikbaar is voor Windows-gebruikers en dat je het .NET Framework geïnstalleerd moet hebben om QuickPwn te gebruiken.

Downloaden via: QuickPwn.com.

Let op dat QuickPwn.com niet wordt onderhouden door het iPhone Dev Team.

pusherRipDev bracht afgelopen dagen ook een nieuwe versie van Pusher uit, de applicatie waarmee je iPhones met firmware 2.2.1 kunt jailbreaken. Nadeel daarvan is dat je alleen Installer geïnstalleerd krijgt, terwijl de echt interessante zaken zich tegenwoordig toch echt in Cydia afspelen. Pusher 2.2.1. is inmiddels beschikbaar voor Mac en Windows.

Tipgevers: Michel en Demonchild

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:31
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.