Jailbreak Dream Team geeft presentatie op Hack In The Box Amsterdam (jailbreak)

Het Jailbreak Dream Team zal van 21 tot 25 mei in Amsterdam een presentatie geven. MuscleNerd, p0sixninja en pod2g zullen aanwezig zijn in het Okura Hotel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

hack in the boxEen aantal bekende jailbreakers waaronder @p0sixninja gaat dit jaar op de conferentie Hack In The Box een presentatie geven. De bijeenkomst vindt van 21 tot 25 mei plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. Hack In The Box begon in 2003 als een kleine bijeenkomst van Maleisische beveiligingsspecialisten maar is ondertussen uitgegroeid tot een groots evenement met honderden aanwezigen.


Er zijn 2 dagen met intensieve trainingssessies, gevolgd door een tweedaagse conferentie met meerdere tracks. Doel van de conferentie is om nieuwe aanvals- en verdedigingsmethoden te vinden die nog niet eerder aan het publiek gepresenteerd zijn.

Ondanks het non profit-karakter van de organisatie moet er voor de sessies toch behoorlijk betaald worden. Voor de 1-daagse Mobile Application Hacking-bijeenkomst betaal je in de voorverkoop 699 euro en aan de kassa 799 euro. Studenten die naar de tweedaagse securityconferentie willen betalen 250 euro. Er is ook een hackerscompetitie. Maar voor iPhone-gebruikers zal het ‘iOS Jailbreak Dream Team’ de grootste attractie zijn, het team dat heeft gezorgd voor het jailbreaken van toestellen met A5-processor (zie ook onze handleiding). P0sixninja kondigde het aan via Twitter. Ook @MuscleNerd en @pod2g zijn van de partij.

Meer info: Hack In The Box conferentie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.