iWatch: Apple-horloge met 2,5-inch scherm en camera (concept)

De iWatch is een concept van ontwerper Pavel Simeneonov, waarin hij laat zien hoe een iPhone-horloge kan worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iWatch 3Met geruchten over een smart watch van Apple en alle verwachtingen rondom de onlangs voor het eerst verzonden Pebble, zijn er een hoop iPhone-bezitters die dromen over wat Apple zou kunnen doen met een eigen horloge. Zo ook ontwerper Pavel Simeneonov, die zijn ideeën vorm heeft gegeven in een concept van zijn iWatch. Simeneonov’s droomhorloge maakt gebruik van een gebogen 2,5-inch scherm, de nodige bewegingssensoren, Bluetooth 4.0 en een camera en microfoon om te Facetimen of Siri te bedienen.

iWatch 1Het concepthorloge zou volgens Simeneonov ook nog eens gebruik kunnen maken van 4G-LTE, zodat hij niet per se met je iPhone hoeft te verbinden. Hierdoor zou de iWatch een compact alternatief op de iPhone kunnen zijn. Uiteraard is het makkelijk voor hem om zulke ideeën te bekokstoven: de ontwerper hoeft zich geen zorgen te maken over het productieproces, omdat zijn concept nooit veel verder dan de tekentafel zal komen.

Desalniettemin laat het concept zien wat Apple met een horloge zou kunnen doen. In het verleden gingen andere ontwerpers ook al aan de slag met het idee, waaronder Federico Ciccarese die met de zeer minimalistische iSiri kwam aanzetten.

iWatch 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2013, 14:14
Categorie iDevices
Onderwerpen horloge, iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.