iTunes-Connect

Apple sluit iTunes Connect tussen 22 en 29 december 2014

Apple sluit van 22 tot 29 december 2014 iTunes Connect. In deze periode zullen er geen nieuwe apps en appupdates verschijnen en er zullen geen prijswijzigingen in de App Store worden doorgevoerd.

iTunes-ConnectHet is vaste prik, aan het eind van het jaar: Apple trekt even de stekker uit iTunes Connect. Dat houdt in dat er tussen 22 en 29 december 2014 geen nieuwe en vernieuwde apps kunnen worden ingediend bij Apple. Voor gebruikers betekent het dat iTunes in die periode ‘bevriest’: je kunt nog wel gewoon apps downloaden uit de App Store, maar er verschijnen geen nieuwe apps en er zullen ook geen prijswijzigingen worden doorgevoerd.

Apple heeft deze vakantieperiode gecommuniceerd aan uitgevers die boeken via de iBookstore beschikbaar stellen. Het geldt voor alle vormen van content die je via Apple kunt verkopen: iOS- en Mac-apps, muziek, boeken en allerlei andere iTunes-content. iTunes Connect, het portal waarmee ontwikkelaars al hun zaken kunnen regelen, zal in die periode niet bereikbaar zijn. Wil je als ontwikkelaar of uitgever een prijswijziging doorvoeren, dan moet je dat vóór de datum van 22 december doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2014, 15:50
Categorie Apple
Onderwerp itunes connect

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.