iToner 1.0.3 nu geschikt voor firmware 1.1.1

Ambrosia heeft een nieuwe versie van iToner uitgebracht, die geschikt is voor iPhones met firmware 1.1.1. Je kunt dus weer via drag and drop ringtones installeren, zonder te hacken.

iTonerAmbrosia Software beloofde het begin oktober al: ze zouden er alles aan doen om de ringtonesoftware iToner weer geschikt te maken voor iPhone 1.1.1. Daar zijn ze nu in geslaagd: iToner 1.0.3 is geschikt voor firmware 1.1.1. Je kunt dus weer eigen ringtones installeren op je iPhone.

Het installeren an nieuwe beltonen op de iPhone is met iToner wel heel makkelijk gemaakt: sluit de iPhone aan op een Mac en daarna is het een kwestie van drag, drop & sync. Een animatie van iToner op de website van Ambrosia maakt in een oogopslag duidelijk hoe dit werkt. Je hoeft geen gehackte of gemodificeerde iPhone te hebben om het te laten werken. De software kost $15 en daarvoor krijg je een levenslange licentie. Na 15 ringtones heb je de kosten er al uit en je hebt met iToner bovendien een veel grotere keuze uit ringtones dan de kleine selectie die Apple aanbiedt. Ambrosia belooft dat ze de software telkens opnieuw zullen aanpassen als Apple een firmware-update uitbrengt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2007, 11:31
Categorie iOS
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.