iSteamy 3.2 nu geschikt voor firmware 2.x (jailbreak)

iSteamy is een erotische applicatie die je via Installer en Cydia kunt installeren. De gratis versie is voorzien van reclame, de betaalde versie heeft nog een aantal extra's, zoals een steamroom voor het offline opslaan van mediabestanden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iSteamyHoe hard er ook geprotesteerd is over het artikel over erotische websites, feit is wel dat het wekenlang bovenaan stond in onze lijst van meestgelezen artikelen. We nemen maar aan dat het vooral om bezorgde ouders ging, die even wilden controleren of de content wel geschikt is voor zoon of dochter. Hoe dan ook, voor de liefhebbers van het genre is in Cydia en Installer de nieuwste versie van iSteamy te vinden. De oude versie voor firmware 1.1.4 crashte om de haverklap, maar daar is in iSteamy 3.2 niets meer van te merken. Betere stabiliteit en ondersteuning voor firmware 2.x zijn de grootste verbeteringen.

steamroomJe kunt iSteamy gratis gebruiken, maar krijgt voorafgaand aan een video wel steeds een 13 seconden durende advertentie te zien. Na het registreren (€8,56 eenmalig) heb je toegang tot de volledige functionaliteit van iSteamy:

  • Keuze uit veel verschillende categorieën, zonder dat je naar de advertenties hoeft te kijken.
  • Bepaalde categorieën zoals High Quality films zijn alleen beschikbaar voor de geregistreerde gebruikers.
  • Je kunt de applicatie beveiligen met een wachtwoord om ongewenst gebruik tegen te gaan.
  • Je kunt je eigen foto’s, film’s en geluiden uploaden of rechtstreeks vanuit de camera in een map op de iPhone zetten. Die worden dan direct vanuit iSteamy afgespeeld.
  • Steamroom-functie: films, foto’s of geluiden die je wilt bewaren opslaan in de steamroom en die later terugbekijken zonder dat er een internetverbinding voor nodig is.

Te installeren via Cydia en Installer, via de volgende repo’s:

Tipgever: Gky

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:21
Categorie Jailbreak
Onderwerp erotiek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.