iPhone Video Recorder 3.0 krijgt spy-mode en mov-ondersteuning (jailbreak)

iPhone Video Recorder 3.0 heeft twee interessante nieuwe functies gekregen: opnames maken in stealth mode, terwijl de iPhone uitgeschakeld lijkt en rechtstreeks wegschrijven naar mov-formaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Video RecorderiPhone Video Recorder is sinds een paar dagen verkrijgbaar in een nieuwe versie 3.0. De applicatie kan audio en video opslaan naar gecomprimeerd mpeg4-formaat om ruimte te besparen: een uur filmen in hoge kwaliteit levert een bestand op van slechts 60MB. Maar wat echt nieuw is, is de mogelijkheid om on-the-fly opnames te maken en in mov-formaat weg te schrijven, waardoor de beeldkwaliteit nog beter is dan voorheen.

Ook nieuw is de stealth-mode (of spy-mode): terwijl het iPhone-scherm uit staat gaat de opname gewoon door. Zo kun je misstanden filmen of reacties van mensen filmen, zonder dat ze het in de gaten hebben. De maximale framerate die iPhone Video Recorder ondersteunt is 15 fps. Gemaakte video’s kun je downloaden naar een computer, afspelen, uploaden naar YouTube of via e-mail versturen, als je e-mailaccount de grote bestanden aankan.

iPhone Video Recorder is geschikt voor de eerste generatie iPhone en iPhone 3G. Je kunt het bij de iPhone 3G installeren via Cydia (source: http://www.iphonevideorecorder.com) en via Installer (source: http://www.iphonevideorecorder.com/installer). Instructies voor 1.x.x zijn te vinden op de website van de ontwikkelaar.

Meer info: Dreamcatcher
Tipgever: Liesbeth

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:22
Categorie Jailbreak
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.