Is deze iPhone-houder kunst of kitsch?

Een kunstwerkje of een onnozel ding? De experts op ontwerpgebied weten nog niet wat ze van de Elecom Faucet-standaard voor de iPhone en iPad moeten vinden.

Een houder voor de iPhone die eruit ziet als een verstijfd plasje water op de grond, stromend uit een zwevende kraan. De Elecom Faucet is niet bepaald een doorsnee houder voor de iPhone of iPad. Het lijkt wel alsof ontwerpbureau Nendo nog gewoon een standaard kunstwerkje over had, daar een keer een iPhone tegenaan heeft geparkeerd en het wel goed vond.

Op de website DesignBoom is inmiddels een kleine discussie losgebarsten of de Faucet nou stijlvol is en goed bij de apparaten van Apple past, of meer weg heeft van een prulletje dat je bij de één-euro-bazaar kan halen. Een ander kritiekpunt is dat het juist had moeten lijken alsof het water uit de iPad (of iPhone) zou komen en dat Apple’s apparaten dus tegen het kraantje hadden moeten leunen.

Waterrimpel met straal als iPhone-standaard

De Faucet die op de Japanse webshop Elecom zal worden verkocht, wordt leverbaar in transparant blauw, wit, zwart en ‘doorzichtig’. Een prijs is nog niet bekend gemaakt.

Via Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2011, 20:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, kunst, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.