Drukgevoelige stylus Pogo Connect krijgt uitwisselbare penpunten

De Pogo Connect is een drukgevoelige stylus voor de iPad. Het is nu ook mogelijk om dikkere of dunnere penpunten en kwasten te gebruiken.

Pogo Connect penpuntenTen One Design’s drukgevoelige stylus Pogo Connect heeft voortaan uitwisselbaren penpunten, waarmee je met een dikkere of dunnere stift kunt tekenen op het scherm. Ook biedt de accessoiremaker twee kwasten aan om je het idee te geven dat je op de iPad aan het schilderen bent. Voor het gebruik van de nieuwe styluspunten moet je de laatste versie van de Pogo Connect-app installeren.

Je kunt de nieuwe penpunten voor de Pogo Connect bestellen in sets van twee voor 10 dollar per stuk. Twee kwastpunten kosten je 25 dollar. Met verzendkosten van minstens 25 dollar is het wellicht wel slim om in bulk in te slaan. Uiteraard kun je tegelijkertijd ook de Pogo Connect bestellen.

De Pogo Connect is een stylus die via Bluetooth met je iPad verbindt. Vervolgens kan de pen aan ondersteunde apps aangeven hoe hard je drukt, zodat er volgens dikkere of dunnere lijnen getekend kunnen worden. De nieuwe punten zijn te selecteren in de officiële app van Pogo, wat doet vermoeden dat apps een dikke punt ook echt als een dikke stift zien.

Downloaden: Pogo Connect (gratis, iPad, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2013, 14:43
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.