iRetrofone Base maakt van je iPhone een ouderwetse telefoon

iRetrofone Base is een telefoon met een iPhone-dock. Deze retro-telefoon is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kost $195.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iretrofone iphoneApplicaties waarmee je een draaischijf op de iPhone kan gebruiken (voorbeeld: Rotary Dialer) zijn er al heel lang en voegen eigenlijk niet zoveel toe. Zo’n draaischijf op een touchscreen is vooral onhandig in gebruik. De iRetrofone Base heeft wél iets nuttigs: deze ouderwetse telefoon dient als dock voor je iPhone en je kunt er het toestel ook meteen mee opladen en synchroniseren, via een kabeltje dat je onder het apparaat door laat lopen. De iRetrofone Base is voor $195 te koop via Etsy, de bekende website waar je zelfgeknutselde spullen kunt kopen. Freeland Studios maakt de telefoonhouder met de hand, waardoor je rekening moet houden met een levertijd van zo’n twee weken.

Het is onduidelijk of je ook met de telefoonhoorn kunt bellen; technisch gezien zou het kunnen, maar de specificaties zeggen er niets over en de usb-kabel krijg je er niet standaard bij.

Meer info: Etsy via Retrotogo.com

Voor de meisjes is er ook een roze uitvoering:
iretrofone roze

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2010, 10:31
Categorie Accessoires
Onderwerp retro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.