iPhone 3G bij T-Mobile nu gratis bij Relax-abonnement

T-Mobile heeft een tijdelijke actie, waarbij ze de iPhone gratis weggeven bij een Relax 25-abonnement. Voorheen betaalde je er 79 euro voor.

t-mobile relax aanbiedingT-Mobile organiseert tot en met woensdag een actie, waarbij je de iPhone 3G 8GB zwart gratis krijgt bij een Relax 25-abonnement. inclusief Web’n’Walk mobiel internet. Voorheen betaalde je €79 als bijbetaling. Het typische van T-Mobile is dat je bij afsluiting van het goedkoopste iPhone-abonnement nog steeds €29,95 moet bijbetalen voor dit instapmodel. Ook bij de Relax-abonnementen moest je voor de iPhone 3G nog een flink bedrag bijbetalen (tot wel €339,95), terwijl de diverse telefoonwinkels het toestel inmiddels gratis weggaven. Via een tijdelijke actie wil T-Mobile de iPhone 3G nog een keer onder de aandacht brengen bij de kopers: geen €79 maar €0 bij afsluiting van Relax 25. Op de homepage van T-Mobile is een infoblok te zien waarin deze aanbieding wordt aangeprezen.

Het abonnement zelf is opgebouwd uit een 2-jarig Relax 25-abonnement (190 minuten) gecombineerd met Web’n’Walk Standard Vast voor mobiel internet en SMS Maximaal (3 maanden lang elke maand 1000 sms’jes).

Twee minpuntjes: het toestel heeft een levertijd van twee weken (!) en het is misschien wat vreemd om op zo’n laat tijdstip, zo’n drie maanden voor de lancering van de volgende generatie iPhone, nog voor een iPhone 3G te kiezen.
Mocht je toch geïnteresseerd zijn: de aanbieding geldt tot woensdag. Wat je bij andere telecomwinkels bijbetaalt is te lezen in ons iPhone-prijzenoverzicht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2010, 18:43
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.