iPod Magic – Deceptions: goocheltrucs met een iPod touch

Goochelaar Marco Tempest laat zien welke knappe trucs je met een paar iPod touches kunt doen. De getoonde applicatie MultiVid is gratis in de App Store verkrijgbaar.

marco tempestOp de iPad zagen we al een paar keer magische trucs uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld die van de Japanse goochelaar Salarymagician. De Duitse illusionist Simon Pierro kan er ook wat van, door op een iPad nieuwe functies van iOS 5 te laten zien, die inmiddels alweer zijn ingehaald door de realiteit. In iPod Magic – Deceptions is de iPod touch aan de beurt. Deze video circuleerde afgelopen week op internet en laat mooi zien welke magie de producten van Apple hebben.


Er zit ook nog een serieuze boodschap in verstopt. Volgens goochelaar Marco Tempest geven we er als mensen de voorkeur aan om voor de gek te worden gehouden in de huidige maatschappij. Probeer het maar eens na te doen… om het extra makkelijk te maken heeft Marco de gebruikte app die je in het filmpje te zien krijgt, beschikbaar gesteld in de App Store. Je kunt er meerdere iPhone- of iPod touch-schermen mee op elkaar afstemmen. De app MultiVid is gratis verkrijgbaar.

Downloaden: MultiVid (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.