iPhoneDevCamp 2 van 1 tot 3 augustus in San Francisco

iPhoneDevCamp 2 vindt van 1 tot 3 augustus plaats in San Francisco. Vorig jaar werd er nog veel gepraat over webapps, dit jaar zal de aandacht hopelijk meer verschuiven naar de iPhone SDK.

iPhone Dev CampDe WWDC is een prijzig evenement om naartoe te gaan: in de drie dagen dat je te gast bij Apple bent, zul je zo’n 3.000 dollar stukslaan. iPhoneDevCamp is anders: de non-profit-bijeenkomst voor ontwikkelaars is gratis toegankelijk voor iedereen en kost helemaal niets om te bezoeken. Je zult er alleen een ticket naar San Francisco voor moeten boeken, want de eerstvolgende bijeenkomst is van 1 tot 3 augustus in het kantoor van Adobe in San Francisco.

De organisatoren hebben ook al een lijstje van sponsors klaar: Gogo Apps, RadTech, Belkin, iLounge, Core Cases, Viewzi, ANSCA Mobile, The Apple Phone Show en iWipes betalen mee aan het evenement. Vorig jaar juli vond de eerste iPhoneDevCamp plaats, waarbij toen voornamelijk aan webapplicaties werd gewerkt. Deze keer hopen de organisatoren dat er meer aandacht kan worden besteed aan het ontwikkelen van applicaties met de iPhone SDK, op voorwaarde dat vertrouwelijke informatie waar nu nog NDA op rust, bij de lancering van de App Store wordt vrijgegeven.

Op de foto zijn deelnemers van de vorige iPhoneDevCamp te zien.

Meer info: iPhoneDevCamp

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2008, 11:30
Categorie Apps
Onderwerpen adobe, ontwikkelaars, sdk, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.