iPhoneclub wint wedstrijd Best Modern & Elegant WordPress design

iPhoneclub heeft de designwedstrijd van WPWebhost gewonnen in de categorie Best Modern & Elegant WordPress design. We zijn apetrots op deze uitverkiezing en willen jullie enorm bedanken voor alle steun en stemmen!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Best WordPress Design Award - Modern and ElegantiPhoneclub heeft de designwedstrijd van WPWebhost.com gewonnen in de categorie Best Modern & Elegant WordPress design. Na een spannende strijd bleek iPhoneclub met 47% procent van de stemmen de overtuigende winnaar. We hadden in onze categorie een sterke concurrent, Absolute Bica die er, ondanks oproepen op grote forums als Bodybuilding.com, toch niet in slaagde om onze voorsprong in te halen. Natuurlijk willen we iedereen die op iPhoneclub heeft gestemd uit het diepst van ons hart danken voor de steun. De eeuwige roem delen we graag met Onstuimig, die voor ons het webdesign heeft gemaakt.


In het bijzonder willen we Albert, Alex, Bas, Gert-Jan en Laurens van Onstuimig bedanken voor hun niet aflatende enthousiasme en ondersteuning; niet alleen bij het opleveren van het design, maar ook nu we weer allemaal nieuwe features aan het bedenken zijn. We hadden ons geen betere designpartner kunnen wensen!

De prijzenpot van $200 dollar en de levenslange WordPress-hosting bij WPWebhost stellen we zoals beloofd beschikbaar aan een goed doel. We hebben al een aantal tips voor goede doelen binnengekregen, maar die voldoen niet volledig aan de door ons opgestelde criteria. Mocht je dus nog een instelling of organisatie weten die nu al WordPress gebruikt en zit te wachten op zo’n levenslang WordPress-hostingpakket en een kleine financiële injectie: laat het weten!

Iedereen die ons al via ons @iPhoneclub Twitter-account heeft gefeliciteerd, nogmaals ontzettend bedankt!

Natuurlijk stellen we ook de winnaars in de overige categorieën graag even voor:

Best Clean & Minimalist

davidsalvatori

Best Grunge

productive dreams

Best Hand-Drawing

Amour Chaleur

Best Modern & Elegant

iphoneclub

Best Retro & Vintage

Shomalgan

Bekendmaking en meer info: WPWebhost
Originele aankondiging: [Oproep] Stem voor iPhoneclub.nl in designwedstrijd!
Herhaaloproep: Herhaalde oproep: stem voor iPhoneclub in designwedstrijd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

62 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.