iPhone verslaat T-Mobile G1 in ‘huisvrouwentest’

Is de iPhone of de T-Mobile G1 het meest geschikt voor de lezeressen van Good Housekeeping? Het tijdschrift deed een vergelijkende test, waarbij de iPhone won.

iphone lange nagelsOndanks alle nieuwe telefoons die op Mobile World Congress worden aangekondigd is de iPhone nog steeds hot. Maar geldt dat ook voor huisvrouwen? Het Amerikaanse tijdschrift Good Housekeeping besloot een test te doen, waarbij de iPhone en het eerste Android-toestel (de T-Mobile G1) werden vergeleken. Aan de test deden zowel consumenten als professionele testers in een lab mee. De iPhone versloeg Google’s telefoon op de meeste punten: een groter scherm, meer intern geheugen en gemakkelijker in gebruik, aldus Rachel Rothman van Good Housekeeping.

Volgens een tester zijn de applicaties op de iPhone makkelijk te vinden: een icoontje met de tekst eronder. Maar de T-Mobile G1 heeft toch ook wel voordelen: een fysiek toetsenbordje bijvoorbeeld, waarmee je veel makkelijker kunt typen. Toch had een tester moeite om een sms-bericht te schrijven, omdat de benodigde applicatie moeilijker te vinden is. De conclusie van het onderzoek: neem een G1 als je een toetsenbord wilt en op de prijs wilt besparen. En neem een iPhone als je voor performance en comfort gaat. Twee andere tips van Good Housekeeping om op te letten: de G1 is dikker maar heeft wel een betere camera dan de iPhone.

Via: WCBS.tv

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2009, 20:26
Categorie iDevices
Onderwerpen android, g1, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.