Presto systeem iPhones updaten

Reacties voor: Apple gaat iPhones in gesloten verpakking updaten: zo ziet het Presto-systeem eruit

Apple heeft een manier bedacht om iPhones bij te werken die nog in de verpakking zitten. Er kan dan een iOS-update worden geïnstalleerd voordat ze worden uitgepakt.

Reacties: 6 reacties

  1. Wat gaaf en handig. Je wilt je Apple product zo snel mogelijk gebruiken en niet eerst nog een (soms lange) update moeten doen zoals nu.

    Reageer op Ed

  2. (Red.) Artikel bijgewerkt over uitrol van de functie in de VS.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  3. Wat ik mij dan gelijk afvraag (advocaat van de duivel): Kan Apple dan dus ook een (jouw) iPhone (en straks wellicht ook andere apparaten) geforceerd/verplicht updaten als je bevoordeeld een Apple Store inloopt, wat je wellicht helemaal niet wil?

    Reageer op Patrick

    • Als je het artikel leest moeten het toestel op een speciale plaat worden gezet, dus nee, als je de winkel in loopt gebeurt er niets. Let wel op je portemonnee 😉

      Reageer op hatolex

  4. Hmm 🤔. Over-the-air updates. Als dat al langere tijd bij Tesla gebeurd, waarom dan niet bij smartphones. Of je er op zit te wachten is een twee.

    Reageer op Lemco Luehof

  5. Men doet vaak alsof je zelf kunt kiezen of je gaat updaten of niet. Is alleen in theorie zo. Om meerdere redenen is het niet zo. Wanneer je niet update krijg je geen beveiliging. En wanneer een bepaalde update je niet bevalt, 1 overslaan en dan de volgende wel weer nemen kan ook niet, die jij niet wou wordt dan ook binnen getrokken. Het is gewoon slikken en updaten. Vond wat dat betreft de berichtgeving van iCulture ook wel s botsen. Soms zegt iCulture zo snel mogelijk updaten. Op sommige andere momenten zeggen ze wanneer je bugs wilt vermijden moet je even wachten. Tja dat kan niet allebei

    Reageer op Leo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.