iPhone synchroniseren met Exchange 2003, Outlook en Thunderbird

Een stappenplan helpt je op weg om synchronisatie tussen iPhone en Exchange 2003 in te stellen. Is dat te ingewikkeld, dan kun je met Funambol ook gewoon met Outlook of Thunderbird synchroniseren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Exchange instellenDe iPhone is dan misschien geen zakelijk toestel, maar er zijn toch echt mensen die ‘m toch op het werk willen gebruiken… en dan het liefst ook met Exchange willen synchroniseren. Als je werkgever nog niet de nieuwste versie van Exchange (2007) gebruikt, heb je iets aan het stappenplan dat Monkeykit’s Blog heeft gepubliceerd.


Dat instellen werkt overigens alleen als je administrator-rechten op de frontend- en backend-servers hebt, administrator-toegang tot de firewall en een volledig functionerende Exchange 2003 SP2. Dat eerste valt nog wel te regelen, maar voor de eerste twee zul je toch even je systeembeheerder lief aan moeten kijken. Om vervolgens door te bladeren naar het Exchange-en-iPhone-stappenplan.

Lukt niet, of geen Exchange staan? Dan kun je altijd nog Funambol proberen, waarmee je push-mail, adresboek en agenda-gegevens vanuit Outlook of Thunderbird kunt synchroniseren met je iPhone. Funambol heeft net een iPhone-interface voor Outlook uitgebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.