CNN bevestigt hack van iPhoneSIMfree

Tv-zender CNN heeft de simlock-oplossing van iPhoneSIMfree laten controleren. Deze oplossing blijkt te werken, net als Engadget eerder al checkte. Maar een werkend product dat voor iedereen bereikbaar is, is er nog steeds niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone op T-MobileEerder controleerde Engadget al dat de software-unlock van iPhoneSIMfree geen grap is. Nu heeft ook tv-zender CNN de hack uitgeprobeerd en ze bevestigen dat de claim om de iPhone ermee simlockvrij te maken, klopt. Software-consultant Brett Schulte voerde de software-unlock gisteravond op tv uit en liet zien dat de iPhone ook op het Amerikaanse T-Mobile-netwerk te gebruiken is.

Waarom alweer T-Mobile? Simpelweg omdat dat een van de weinige gsm-netwerken in de VS is, naast dat van AT&T. Maar intussen zitten de gebruikers nog steeds met lege handen: geen enkel bedrijf heeft een werkende software-unlock uitgebracht. De derde oplossing waarover we kortgeleden schreven is al door een aantal bezoekers van iPhoneclub uitgeprobeerd, maar lijkt geen serieus alternatief te zijn.

Het artikel van CNN over iPhoneSIMfree staat inmiddels online.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:07
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.