SecureTips zorgen ervoor dat je iPhone-oordopjes goed blijven zitten

Door de SecureTIps aan de oordopjes van je iPhone te bevestigen, blijven ze beter in je oren zitten wanneer je bijvoorbeeld gaat hardlopen. De makers zamelen geld in via Kickstarter.

SecureTipsHardlopers klagen wel eens dat de oordopjes van de iPhone na een tijdje uit je oren vallen als je teveel beweegt. Zach Herbert en Adam Orshan proberen dit probleem op te lossen met de SecureTips. Dit zijn twee oorvormige uitsteeksels die je om je oordopjes kunt bevestigen. Hierdoor blijven ze een stuk steviger in je oren zitten. Om de SecureTips een succes te maken is minstens 50.000 dollar nodig, een bedrag dat ze proberen in te zamelen via Kickstarter.

De SecureTips zijn gemaakt van een zacht en rekbaar materiaal, waardoor je ze makkelijk zelf om je oordopjes heen kunt trekken.

SecureTips fotoHerbert en Orshan kwamen niet zomaar met dit idee: er zijn al veel langer oordopjes op de markt met een speciaal inhaakstuk, waardoor ze steviger in je oren blijven zitten. Onder andere Bose maakt al langer speciale in-ear headsets die op soortgelijke wijze werken. Omdat je de SecureTips aan de oordopjes van Apple bevestigt hoef je echter geen nieuwe headset te kopen.

Er is 50.000 dollar nodig om het project een succes te maken. Door nu alvast een bedrag te doneren, ben je er van verzekerd dat je bij een succesvol project ook de oordopjes krijgt toegestuurd. Door minstens 20 dollar (en 10 dollar verzendkosten) te doneren krijg je één set van drie SecureTips in het wit, zwart, rood, blauw of groen. Wil je meer SecureTips bestellen, dan kun je bundels bestellen waarbij je per stuk minder betaalt. Het geld wordt alleen van je creditcard afgeschreven als het project zijn minimumbedrag weet te behalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2012, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen oordopjes, security

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.