iPhone Seat Buddy: vliegen, autorijden en joggen met je iPhone

De iPhone Seat Buddy is een houder die je aan autostoel, vliegtuigtafeltje of loopband in de sportschool kunt bevestigen om relaxed video's te kunnen kijken op je iPhone.

seatbuddyDe iPhone kan een inspiratiebron zijn voor allerlei nieuwe uitvindingen. Spullen die je tot nu toe nooit nodig had, zoals houders om video te kijken op je iPhone, als je in het vliegtuig zit. Slimme uitvinders bedachten als de iFlyz (een flexibele arm) en voor de low-budget reizigers is er een oplossing met een papieren zakje. Een tussenoplossing is er ook: de nieuw gelanceerde Seat Buddy. Dit is een houder van siliconenrubber die je aan een opgeklapt vliegtuigtafeltje hangt. Je kunt de twee riemen ook in het handschoenenkastje van je auto klemmen of met meegeleverde klittenband aan de hoofdsteun van de auto vastmaken (voor als je op de achterbank wilt kijken). Het zou zelfs op een loopband in de sportschool moeten werken.

De iPhone Seat Buddy kost $25,90 per stuk. De makers van dit accessoire zijn nogal fanatiek aan de slag gegaan met het maken van YouTube-filmpjes van alle denkbare toepassingen. Hieronder kun je ze allemaal zien.

Meer info: The Seat Buddy

Vliegtuig:

Loopband:

Handschoenkastje in de auto:

Hoofdsteun van de auto:

Via: The Next Web

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2009, 22:41
Categorie Accessoires
Onderwerp vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.