iPhone-kloon zonder telefoon

De Ainol V2000 is weliswaar een kloon van de iPhone, maar het is geen mobiele telefoon. De mediaspeler kan films en muziek afspelen maar is ook erg geschikt voor games.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone ainol v2000De vormfactor van de iPhone is niet alleen geschikt om telefoonklonen te maken: je kunt het ook gebruiken voor een mediaplayer, zoals Ainol met de V2000 heeft gedaan. Nog even en er komen ook tasspiegeltjes, notitieblokken en afstandbedieningen in de vorm van een iPhone.

De Ainol V2000 is een mediaspeler met 3 inch lcd-scherm, die mediabestanden in AVI-, MPEG- en Realvideo-formaat kan afspelen. Muziek afspelen kan ook: in MP3-, WMA-, APE- en FLAC-formaat. Voicememo opnemen? Ook geen probleem. Er zit zelfs een FM-radio in en een riante 600 MHz processor. Volgens fabrikant Ainol zijn games ook een sterk punt van de V2000. Er zitten emulators op voor verschillende klassieke gameconsoles, zoals de NES en SNES, de Sega Genesis, plus originele NeoGeo-arcadegames. Meer dan 10.000 games liggen op je te wachten. De prijs en de releasedatum moeten nog worden bepaald. Waarschijnlijk is ‘ie straks alleen in China te koop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:41
Categorie iDevices
Onderwerp kloon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.