De andere iPhone: de Linksys CIT400

Hoe zit het eigenlijk met die andere iPhone: de WIP320 of de CIT400 van Linksys, die Cisco vlak voor de lancering van de Apple iPhone uitbracht? Lelijk is het toestel niet, maar innovatieve functies zitten er eigenlijk ook niet op.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

linksys iphone cit400We weten allemaal dat Linksys (eigendom van Cisco) net iets eerder was met de iPhone. In december kondigden ze een nieuwe iPhone aan (de WIP320). Er blijkt achter de Linksys iPhone een hele familie van internettelefoons schuil te gaan. Het nieuwste model is de CIT400.


Wat gaat er schuil achter de produktnaam? Simpelweg een internettelefoon met een basisstation, waarmee je via Skype kunt bellen. Ongeacht het besturingssysteem van je desktopcomputer. Je kunt ook gewone telefoongesprekken voeren, met hetzelfde apparaat. Skype wordt al voorgeïnstalleerd meegeleverd. Het is trouwens aan te raden om een apart Skype-account voor zo’n VoIP-toestel te maken, zodat je een eigen contactenlijst kunt aanmaken voor de mensen waarmee je altijd via de telefoon belt.

Het voordeel van deze iPhone? Bellen naar andere Skype-contacten is helemaal gratis. Het design is ook best aardig, maar wat mist zijn de innovatieve functies: zelfs de achtergrondafbeelding op het scherm of het kleurthema zijn niet te wijzigen, laat staan dat er multitouch op zit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:48
Categorieën Apps, iDevices
Onderwerp kloon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.