iPhone-gebruikers iets optimistischer dan Android-gebruikers

Wat blijkt uit meer dan 700.000 ondervraagden van de website Hunch? iPhone-gebruikers houden meer van een minimalistische inrichting dan Android-gebruikers; en zo zijn er nog meer leuke wetenswaardigheden.

Vergelijking iPhone Android gebruikers infographicHunch.com, een website die de interessegebieden van mensen in kaart brengt en ze vervolgens nieuwe suggesties doet, pakt uit met een bijzondere infographic over iPhone-bezitters tegenover Android-bezitters. Dat doet ze aan de hand van statistieken die de website dankt aan meer dan 700.000 bezoekers die meededen aan het ‘Teach Hunch about you’-onderzoek. De resultaten? Een iPhone-gebruiker is optimistischer dan een Android-gebruiker, is ouder, slimmer, vrouwelijker en houdt meer van Bauhaus dan van gotische stijl.

iPhone-gebruikers kijken liever de series van HBO en programma’s van de BBC dan Discovery Channel en Comedy Central. Die zenders zijn zóóó Android. ‘We’ zijn ook een stuk onoplettender in het verkeer. De kans dat wij onze telefoon erbij pakken om tijdens het rijden een berichtje te sturen, is maar liefst 50 procent groter dan bij Android-benutters. En de kans dat we eveneens een Mac gebruiken, is maar liefst 100 procent groter. Dit en ander opvallends komt terug in de hieronder te vergroten infografiek van Hunch.

Hunch-onderzoek-iOS-gebruikers

Via AppAdvice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2011, 12:30
Categorie Achtergrond
Onderwerpen android, infographic, onderzoek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.