iPhone-folie verandert door hitte van kleur

RF Laserworks heeft folie uitgebracht, die gevoelig is voor hitte. Je kunt daarmee vingerafdrukken zichtbaar maken of de interne componenten zien.

rf-laserworks-hittegevoeligRF Laserworks heeft een nieuwe plakfolie voor de iPhone gemaakt, die reageert op warmte. Raak je de iPhone aan, dan verandert de achterkant van de iPhone van kleur. Nadeel is dat de folie niets laat doorschemeren, dus het Apple-logo is niet meer zichtbaar. Volgens enkelen van onze lezers zijn er straks twee typen van deze folie beschikbaar: een versie waarbij het Apple-logo niet meer zichtbaar is en een versie waar dit nog wel het geval is. De zelfklevende folie is superdun en is gevoelig voor temperaturen die net onder je lichaamstemperatuur liggen: zo’n 32 tot 35 graden. Tijdens het bellen of muziek luisteren straalt er ook warmte vanuit de iPhone, waardoor je ‘afdrukken’ van de interne componenten te zien krijgt.

Normaal is de folie zwart, maar de kleur kan veranderen naar rood, geel en groen. Bij de hoogste temperatuur zal de kleur blauw zijn. De folie kost 11,99 dollar. Dezelfde fabrikant maakte eerder de Grip Tape, een soort achterfolie die eruit ziet als een stuk schuurpapier, maar wel lekker veel grip geeft.

Meer info: RF Laserworks

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2011, 23:48
Categorie Accessoires
Onderwerp screenprotector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.