iPhone-firmware 4.0 in aantocht: Apple kondigt event voor 8 april aan

Apple heeft zojuist een evenement aangekondigd om meer informatie over iPhone OS 4 bekend te maken. Op 8 april 2010 gaat Apple aan de media uitleggen wat de nieuwe functies in iPhone-firmware 4.0 zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4.0Apple heeft zojuist een evenement aangekondigd om meer informatie over iPhone OS 4 bekend te maken. Op 8 april (over drie dagen!) zijn de media uitgenodigd om bij Apple te komen kijken naar de nieuwe functies in iPhone OS 4.0. In de uitnodiging wordt nog op geen enkele manier een tipje van de sluier opgelicht wat we kunnen verwachten. De kans is klein dat Apple ook meteen de nieuwe firmware uitbrengt.

Voorheen was het altijd zo dat Apple eerst een presentatie gaf van alle vernieuwingen en dat pas later (bij de lancering van de nieuwe iPhone) de firmware daadwerkelijk beschikbaar kwam. Ter vergelijking: Apple kondigde op 17 maart 2009 allerlei details van iPhone-firmware 3.0 aan, maar iPhone 3.0 was pas vanaf 15 juni 2009 te downloaden van de Apple-servers. De variant die toen beschikbaar kwam, was alleen geschikt voor de iPhone 3GS, niet voor bestaande toestellen. Op 17 juni 2009 kwam iPhone OS 3.0.0 officieel beschikbaar. De iPhone 3GS (voorzien van OS 3.0) volgde op 26 juni 2009.

iPhoneclub zal een liveblog organiseren op 8 april aanstaande. Het evenement begint om 10AM Pacific Time, dat is 19:00 uur Nederlandse tijd.

iphones

Via: Engadget
Tipgevers: Rian en A. Smits

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2010, 23:06
Categorie iOS
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.