iPhone Dev Team heeft mogelijk iPhone firmware 2.0 unlock klaar

Het iPhone Dev Team kondigt vandaag op hun website een doorbraak aan in de vorm van een aantal screenshots waarop zowel de App Store als Installer, Cydia en BootNeuter zichtbaar zijn.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Firmware 2.0 unlock? App Store, Cydia en InstallerHet iPhone Dev Team heeft de afgelopen weken blijkbaar keihard doorgewerkt om net voor de lancering van iPhone firmware 2.0 een jailbreak en unlock klaar te hebben. De afgelopen dagen werden er steeds geheimzinnige en cryptische boodschappen op hun website iPhone-dev.org geplaatst, met hints naar de aanstaande unlock. Vandaag zijn voor het eerst screenshots verschenen van een iPhone waarop zowel de App Store (met een aantal gedownloade programma’s) als Installer, Cydia en BootNeuter zichtbaar zijn. Helaas is er verder nog niets vrijgegeven, dus meer informatie dan deze schermafbeeldingen kunnen wij op dit moment ook nog niet geven.


Voor alle duidelijkheid: het iPhone Dev Team heeft nog geen softwarepakket beschikbaar gesteld waarmee je je 3G iPhone of originele iPhone met 2.0 firmware (die later beschikbaar komt) kunt jailbreaken of unlocken. Dit lijkt echter eerder een kwestie van dagen dan weken, al is het altijd afwachten welke hordes ze nog moeten nemen. Het Dev Team heeft bijvoorbeeld nog niets gemeld over mogelijke uitdagingen bij het unlocken van de nieuwe baseband, al lijkt de aanwezigheid van het BootNeuter-icoon te zeggen dat ze ook dit al voor elkaar hebben. Kortom: we wachten in grote spanning af en houden jullie uiteraard op de hoogte!

Iedereen bedankt voor de nieuwstips over dit item

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:02
Categorie Jailbreak
Onderwerpen baseband, cydia, firmware, installer, iphone dev team, unlock
64 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.