iPhone-cursus van Stanford levert diverse applicaties op

Studenten van Stanford University hebben de iPhone-applicaties die ze in de cursus iPhone-programmeren hebben gemaakt nu in een website online gezet.

sdkOp Stanford University werd afgelopen maanden een programmeercursus gegeven waarin je kon leren werken met de iPhone SDK. De cursus is inmiddels afgelopen, maar dat is niet het einde van het verhaal. Op een website zijn de applicaties die de studenten hebben gemaakt nu samengebracht. Ze hebben onder andere een luchtgitaar, een Chinees/Engels woordenboek, een enquete-applicatie en een sociale netwerkapplicatie gemaakt.

De cursus werd gegeven door een Apple-medewerker en een docent van Stanford. Sommige applicaties zijn al in de App Store terug te vinden, andere wachten nog op goedkeuring. Al het cursusmateriaal is bovendien online te vinden, inclusief codevoorbeelden en XCode-projecten. Dus wil je zelf aan de slag en was je niet in de gelegenheid om naar Stanford te gaan, dan kun je er in ieder geval nog iets ervan opsteken – en nog gratis ook.

Meer info: Stanford iPhone Class Apps en cursusmateriaal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2009, 14:00
Categorie Apps
Onderwerpen cursus, educatief, programmeren, stanford, universiteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.