iPhone Charge Card: iPhone-lader die in je portemonnee past

De iPhone Charge Card is een platte oplader voor de iPhone, die niet groter is dan een creditcard. Het is gemaakt van duurzaam ABS ([plastic) en is voor 18 dollar te bestellen, als je investeerder via Kickstarter wordt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

charge cardDe iPhone Charge Card is een nieuw idee op Kickstarter. Het lijkt op een pasje dat je gemakkelijk in je portemonnee kunt stoppen, maar er zit een kabel in verwerkt waarmee je je iPhone kunt opladen. De bedenkers Noah Dentzel en Adam Miller hadden een simpel idee: ze wilden een oplaadkabel maken voor de iPhone die draagbaar genoeg was om altijd bij je te hebben. De Charge Card is driemaal zo dik (2,54 mm) als een creditcard en past daardoor overal in.

Zelfs in veel iPhone-cases is wel ruimte om de Charge Card te steken, zolang het geen hardcase is. Je kunt het accessoire daardoor altijd en overal op zak hebben. Opladen doe je zoals gebruikelijk via een usb-poort. Je hebt keuze uit drie kleuren: wit, zwart en blauwgroen/bruin. De Charge Card is gemaakt van duurzaam ABS-plastic en de uitvouwbare USB-arm is gemaakt van een flexibele thermoplastische elastomeer. Het mooie van het platte oppervlak is dat je er ook allerlei reclame op kunt printen.

charge card iphone

Het concept is al helemaal getest, het design is meermaals aangepast en de productieplannen liggen op tafel. Het enige waar de bedenkers nu tegenaan hikken zijn de hoge kosten van de mallen en andere productiemiddelen. Als er 50.000 dollar wordt opgehaald kan de iPhone Charge Card realiteit worden. Wie mee wil doen doneert $18 of meer via Kickstarter, waarbij je er $5 bij op moet tellen voor internationale verzending. Gaat het project niet door, dan wordt er ook geen geld in rekening gebracht. Vanaf vandaag zijn er nog 39 dagen te gaan om het geld binnen te halen.

Tipgever: @martijnsnels

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2012, 21:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.