iPhone-adapters leggen het loodje

Er duiken berichten op over defecte iPhone-adapters, die plotseling niet meer werken. Apple ruilt de kapotte adapters zonder problemen om; het lijkt vooral een probleem bij vroeg aangeschafte iPhones.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone adapter defectEen groeiend aantal iPhone-bezitters klaagt over dode stroomadapters. Na een paar weken probleemloos gebruik doet de adapter het opeens niet meer. Geen rampzalige kwestie, want je kunt de iPhone ook nog via usb opladen. Maar toch: je betaalt ervoor, dus het moet wel werken.

Het verwisselen van de kabels of het aansluiten van de dock is niet de oplossing: de stroomadapter blijft zo dood als een pier. Vanaf begin juli duiken er al kapotte iPhone-adapters op, maar de klachten worden steeds frequenter. Wel schijnt het probleem zich vooral voor te doen bij iPhones die vroeg werden aangeschaft. Het kan zijn dat het probleem bij latere modellen al is opgelost.

Apple houdt zelf z’n mond, maar heeft wel defecte iPhone-adapters zonder morren omgeruild. Waarschijnlijk doen ze dat liever stilletjes, dan via een grootscheepse terugroep-campagne.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 14:01
Categorie Achtergrond
Onderwerp adapter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.