iPhone-abonnementen voor Duitsland vanaf 50 euro

De Duitse website MacNotes heeft tariefgegevens van T-Mobile achterhaald. Duitse iPhone-kopers betalen straks tussen 50 en 90 euro per maand voor hun iPhone-abonnement met EDGE.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De website MacNotes.de heeft een lijstje gepubliceerd, waaruit we kunnen afleiden hoeveel de Duitsers straks voor hun iPhone-abonnement gaan betalen. Volgens MacNotes is het de complete en definitieve tariefstructuur waarbij het goedkoopste abonnement €49,95 kost. Voor een trage EDGE-verbinding is dat een behoorlijke prijs.

De Duitsers krijgen straks de keuze uit drie iPhone-abonnementen: M, L en XL. Het aantal belminuten daarvan is verschillend: bij M krijg je slechts 100 belminuten, bij L krijg je 200 en bij XL 1.000 belminuten. De hoeveelheid sms-berichten is ook verschillend: 40, 150 en 300 stuks. De rest is gelijk: je krijgt Visual Voicemail, kunt gebruik maken van WLAN-hotspots en hebt beschikking over een flatrate-bundel voor EDGE. Buiten je bundel bel je voor €0,39 per minuut en verstuur je sms-berichten voor €0,19 per stuk. De goedkoopste bundel kost €49,95 per maand, de L-variant kost €69,95 en wil je helemaal uit je dak gaan met een XL-abonnement, dan betaal je €89,95 per maand.

De tarieven voor de iPhone gaat T-Mobile in Duitsland pas eind oktober of begin november bekendmaken. Ook dan zal de marketing van start gaan. Volgens MacNotes is T-Mobile tot nu toe terughoudend wat de marketingcampagnes voor de iPhone betreft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:54
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, duitsland, edge, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.