iPhone 6 schade

iPhone 6 valtest: kan de nieuwe iPhone tegen een stootje?

Een paar vroege iPhone 6-bezitters hebben de iPhone met opzet tegen de straatstenen gegooid. Het resultaat is een handige valtest.

iPhone 6 schadeJe gelooft het haast niet: een aantal mensen heeft lang voor de iPhone 6 in de rij gestaan, enkel om hem vervolgens een paar keer keihard op de straatstenen te laten vallen. Met opzet. Op deze manier proberen de waaghalzen namelijk uit te vinden of de iPhone 6 tegen een stootje kan.

In een bijna vijf minuten durende video laat PhoneBuff de iPhone 6 op alle mogelijke manieren vallen. Hierdoor weet je hoe de iPhone 6 een val op zijn voor- achter- of zijkant overleeft:

Niet iedere val is uiteraard exact hetzelfde, dus resultaten kunnen wisselend zijn. Het is daarom wel zo fijn dat originative een vergelijkbare valtest met de iPhone 6 heeft uitgevoerd:

Overigens is niet iedere valtest een bewuste. In het Australische Perth werd bijvoorbeeld één van de eerste iPhone 6-kopers door een televisiecrew opgewacht. Hij wilde de iPhone voor de camera erbij pakken, maar dat liep niet helemaal goed af:

De iPhone 6-verkoop is vandaag van start gegaan in een aantal landen. Op 26 september begint de winkelverkoop ook in Nederland, maar je kunt bij een aantal winkels nu alvast online de iPhone 6 bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2014, 11:14
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.