iphone-6-onderdelen

‘iPhone 6 nog te bedienen met één hand’

De iPhone 6 krijgt een speciale modus om de grotere 4,7-inch en 5,5-inch schermen met één hand te kunnen bedienen, zegt NYT.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iphone-6-onderdelenDe iPhone 6 krijgt een speciale stand waarmee je het grotere scherm met één hand kan bedienen. Dat geldt zowel voor de 4,7-inch versie als de grotere 5,5-inch variant. Dat stelt de New York Times vandaag. De ‘one-handed mode’ zou een optie zijn op het toestel zodat je de functies makkelijker bereikt als je handen iets kleiner zijn. Zo moet ook typen met één hand mogelijk blijven.

De New York Times zegt de informatie van twee medewerkers van Apple te hebben. Hoe de optie voor bediening met één hand eruit ziet, is niet bekend en de krant speculeert er ook niet naar.

Het lange artikel van de krant bevestigt een hoop eerdere geruchten die we al hebben meegekregen over de nieuwe iPhone. Behalve de schermformaten, wordt ook herhaald dat de 5,5-inch iPhone duurder zal zijn dan de 4,7-inch versie en dat de toestellen uitgerust zullen worden met NFC-technologie om contactloos te kunnen betalen. Een opvallend geluid is wel dat de iWatch volgens de New York Times een flexibel scherm en draadloos opladen zou krijgen, waarmee er nog een paar geruchten voor de iWatch bijkomen vandaag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2014, 22:47
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.