iPhone 5s en iPhone 5c ook in Nederlandse en Belgische Apple Store opgenomen

De iPhone 5s en iPhone 5c zijn vanaf nu in de Nederlandse en Belgische Apple Store te vinden. Bestellen kan nog niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone5scEr waren vandaag heel veel Apple-aankondigingen waar wereldwijd naar werd uitgekeken. Maar voor Nederlandse en Belgische gebruikers was er ook nog een andere gebeurtenis die de aandacht trok: de verschijning van de iPhone 5s en iPhone 5c in de Nederlandse en Belgische Apple Store. Je kunt in de Apple Store al wel je voorkeur aanklikken en kijken hoeveel het toestel kost, maar nog geen bestelling plaatsen. De iPhone 5s is vanaf €699 te koop en de iPhone 5c haal je straks voor €599 of €699 in huis.

Een pre-ordermogelijkheid is op het moment van schrijven nog niet aanwezig. De webpagina toont alleen ‘Momenteel niet beschikbaar’. Voor het bestellen van de nieuwe iPhones zul je waarschijnlijk moeten wachten tot aanstaande vrijdag. Dan gaat in Amsterdam ook de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c in de Apple Store aan het Leidseplein van start, vanaf 8:00 uur plaatselijke tijd.

Meer info: Online Apple Store

Voorverkoop bij T-Mobile en KPN

T-Mobile mocht eerder geen pre-orders voor de iPhone 5s en iPhone 5c accepteren wegens afspraken met Apple. Maar telefonisch laat T-Mobile bestaande klanten al wel reserveren. Klanten kunnen er meteen een nieuw abonnement met 10GB databundel bij afsluiten, die vanaf 18 november ingaat. De iPhone-prijzen van T-Mobile zijn al uitgelekt en liggen hoger dan voorheen. Prijzen van andere operators zijn nog niet uitgelekt of officeel bekendgemaakt.

KPN gaat vanaf eind deze week starten met de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c. Bij deze provider kun je in de nacht van donderdag op vrijdag om 0:01 uur terecht om je bestelling te plaatsen via de KPN-website.

https://twitter.com/LubbertKramer/status/392646541300596736

Met dank aan diverse tipgevers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2013, 8:14
Categorieën Apple, Providers
Onderwerpen iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.