iPhone 4S nu in 22 extra landen te koop, welke heb jij gekocht?

De iPhone 4S is sinds gisteren verkrijgbaar in 22 extra landen. We zijn benieuwd: heb jij de iPhone 4S al gekocht en zo ja: hoe heb je dat gedaan? Via de providers KPN, Vodafone, T-Mobile, Mobistar en Telenet, of op een andere manier?

22 landen iphone 4sSinds gisteren is de iPhone 4S in 22 nieuwe landen te koop. Het totale aantal komt daarmee op 29 landen. Het is daarmee de snelste internationale uitrol in de geschiedenis van de iPhone. Geen wonder dat er tekorten optraden en dat sommige mensen iets langer op hun bestelling moeten wachten, want Foxconn kan de productiecapaciteit van een fabriek niet zomaar verdubbelen. In Nederland en België is de iPhone 4S nu verkrijgbaar, maar ook in Luxemburg, alle Scandinavische landen, Italië, Ierland, Zwitserland, Spanje, Mexico, Oostenrijk en talloze kleinere landen zoals de Tsjechische Republiek en Liechtenstein. Wij zijn benieuwd: heb jij ‘m al?

In veel landen gingen de winkels al rond middernacht open om het toestel te verkopen, maar niet in Nederland. Daar bleef het opvallend stil bij de winkels, omdat de meeste mensen al in pre-order hadden besteld. Het had ook weinig zin om naar de winkels te gaan, omdat er toch nauwelijks voorraad was. In de VS boekten operators AT&T en Sprint nieuwe records door meer toestellen te verkopen dan ze ooit hadden gedaan. Met vier miljoen toestellen in de eerste drie dagen is de iPhone 4S bovendien de meest succesvolle iPhone in de geschiedenis. Helaas hebben de Nederlandse operators nog geen informatie vrijgegeven over het aantal verkochte toestellen. Daarom weten we niet welke operator de meeste toestellen aan de man heeft gebracht. Maar gelukkig zijn we gek op polls en is dit het ideale moment om eens te vragen: heb jij een iPhone 4S gekocht en zo ja: hoe?Link naar poll: http://poll.fm/3cjmdLink naar poll: http://poll.fm/3cjmkLink naar poll: http://poll.fm/3cjnb

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2011, 14:33
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen iPhone 4s, kopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.