iPhone 4S een miljoen keer geactiveerd bij AT&T

Bij de Amerikaanse telecomprovider AT&T is de iPhone 4S inmiddels een miljoen keer geactiveerd. Dit nieuws gaat gepaard met slechts 2,7 miljoen geactiveerde iPhones in het afgelopen kwartaal.

AT&T iPhone 4SBegin deze week bleek nog dat de iPhone 4S in slechts een paar dagen vier miljoen keer was verkocht. De Amerikaanse provider AT&T heeft nog een mijlpaal aan de nieuwe iPhone te danken: in de afgelopen week werd de iPhone 4S een miljoen keer bij ze geactiveerd. Een record voor de telecomprovider, die de iPhone 4S-lancering “hun meest succesvolle lancering ooit” noemt.

Volgens AT&T was de iPhone 4S een miljoen keer op hun netwerk geactiveerd op dinsdag 18 oktober. Inmiddels zijn we een paar dagen verder, wat zou betekenen dat dit aantal nu nog hoger ligt. De cijfers zijn kenmerkend, omdat ze laten zien hoe groot de iPhone 4S in de Verenigde Staten is. Daarnaast toont het aan hoeveel iPhones er begin deze week al actief gebruikt werden. AT&T is een van de grootste telecomproviders in Amerika.

Eerder vandaag liet AT&T weten dat er afgelopen kwartaal slechts 2,7 miljoen iPhones bij de provider werden geactiveerd, volgens AllThingsD het laagste aantal in een jaar tijd. Waarschijnlijk was dit te danken aan de iPhone 4S, waar veel nieuwe abonnees op zaten te wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2011, 16:16
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4s, mijlpaal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.