iPhone 3G zonder abonnement (prepaid): Vodafone vraagt 499 en 569 euro voor los prepay toestel

Vodafone gaat in Italië de iPhone met prepaid-kaart aanbieden voor 499 euro voor de 8GB iPhone 3G en voor 569 euro voor de 16GB iPhone 3G.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone VodafoneVodafone Italia heeft de prijzen voor de iPhone 3G bekendgemaakt. Het toestel kan al online in preorder of via de winkels worden besteld. De verkoop gaat vanaf 11 juli van start in de winkels van Vodafone in Italië. De iPhone 3G zal worden aangeboden aan met een abonnement en met een prepaid-kaart (prepay). Dat laatste is nodig, want de meeste Italiaanse bellers gebruiken een prepay- of prepaid-telefoon.

Mensen die een prepaid iPhone 3G willen kopen, betalen voor de 8GB iPhone 3G een prijs van €499. Voor het 16GB-model betaal je €569 bij een prepaid-kaart. Of dit ook een nieuwe ‘Italië-route’ gaat opleveren om de iPhone zonder vast abonnement te bemachtigen, moet nog worden bezien.

Vodafone gaat de iPhone in 10 landen uitbrengen: Australië, Italië, Nieuw-Zeeland en Portugal vanaf 11 juli. Later dit jaar volgen de Tsjechische Republiek, Egypte, Griekenland, India, Zuid-Afrika en Turkije.

Meer info: Vodafone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:29
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, iPhone 3G, italië, prepaid, toestel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.