iPhone 3G: nieuwe iPhone-cases van Incase en Belkin

De komende weken kunnen we een stortvloed aan nieuwe cases, hoesjes en skins verwachten voor de iPhone 3G. Twee bedrijven hebben hun nieuwste aanwinsten alvast aangekondigd: Incase en Belkin. Incase heeft binnenkort een compleet assortiment cases, gemaakt van leer, neopreen, siliconenrubber en hard plastic. Belkin brengt een productlijn uit met cases van leder, acryl, siliconen […]

Belkin SiliconeDe komende weken kunnen we een stortvloed aan nieuwe cases, hoesjes en skins verwachten voor de iPhone 3G. Twee bedrijven hebben hun nieuwste aanwinsten alvast aangekondigd: Incase en Belkin. Incase heeft binnenkort een compleet assortiment cases, gemaakt van leer, neopreen, siliconenrubber en hard plastic. Belkin brengt een productlijn uit met cases van leder, acryl, siliconen en sportarmbanden van textiel.

Belkin Roze Micro GripDe meest opvallende en tevens lelijkste case is van Belkin: de hiernaast afgebeelde Micro Grip is behalve in roze ook verkrijgbaar in zwart en bestaat uit materiaal met een rubberachtige netwerkstructuur, voor extra grip. Maar Belkin heeft ook mooie cases, zoals de rechtsboven afgebeelde Silicon Sleeve met een grafisch patroon, voor dezelfde prijs ($25). Alle negen 3G iPhone-cases van Belkin zijn vanaf juli te koop in Europa, vlak na de lancering van de iPhone 3G.

Incase iPhone 3GDe lijst van Incase is wat bescheidener: vier stuks, waaronder een lederen folio, een leder/neopreen sleeve, een slidermodel en een nauwsluitend siliconen-model. Alle nieuwe modellen zijn te zien op de weblog van Incase, waarbij de witte Leather Folio en de oranje Protective Cover er nog het meest bijzonder uitzien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2008, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, bescherming, hoesje, iPhone 3G, siliconen, sleeve

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.