iPhone 3G: bij T-Mobile in Duitsland vanaf 1 euro

Volgens informatie van Welt Online is de 8GB iPhone 3G straks in Duitsland voor 1 euro verkrijgbaar, bij afsluiting van het duurste abonnement. Bij het goedkoopste abonnement betaal je 169 euro. De tariefstructuur in Duitsland is verder hetzelfde gebleven.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile iPhone 3G abonnementenDe Duitse website Welt Online zegt gedetailleerde informatie over de Duitse tarieven voor de iPhone 3G te hebben ontvangen. Volgens deze berichten kost het toestel bij het duurste abonnement van 89 euro per maand nog maar 1 euro. Bij het instapabonnement van 29 euro per maand moet je nog 169 euro voor de iPhone 3G bijbetalen. Het lijkt erop dat T-Mobile in Duitsland de oude tariefstructuur blijft aanhouden, maar de toestelprijzen sterker subsidieert.

“We willen nu een massamarkt bereiken”, zegt Philipp Humm, hoofd van T-Mobile in Duitsland. Tot nu toe kostte de 8GB iPhone in Duitsland tussen de 99 en 249 euro; dat wordt straks tussen de 1 en 169 euro. De 16GB iPhone is in prijs gezakt van 499 euro naar een prijs tussen 99 en 249 euro, afhankelijk van het abonnement. De toestelprijs lijkt zelfs bij het goedkoopste Complete S-abonnement nog heel acceptabel, maar let erop dat dit abonnement erg veel beperkingen kent: geen flatrate, geen toegang tot Wi-Fi-hotspots en maar 50 belminuten.

Er is ook een screenshot met de T-Mobile-abonnementen opgedoken, waarop de nieuwe tarieven worden vermeld, maar daarbij gaat het mogelijk om namaak omdat bij de systeemeisen iTunes 8.0 in plaats van 7.7 wordt genoemd. Ook wordt er bij de dataverbindingen nog over EDGE gesproken.

Meer info: Welt Online

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, abonnementen, duitsland, iPhone 3G, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.