iPhone 3G: al 40.000 aanmeldingen bij T-Mobile

T-Mobile heeft gisteren bekendgemaakt dat er al 40.000 inschrijvingen zijn op de nieuwsbrief. De belangstelling voor de iPhone 3G is daarmee bijzonder groot, maar details over tarieven en abonnementen zijn er nog steeds niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile merchandiseDe verkoop van de iPhone 3G heeft voor T-Mobile nu al gunstig uitgepakt: er kwam een recordaantal bezoekers naar de website toen bekend werd dat T-Mobile de exclusieve aanbieder van de iPhone 3G in Nederland gaat worden. Maar liefst 40.000 mensen schreven zich in voor de nieuwsbrief, zo maakte T-Mobile gisteren bekend. Meer informatie over tarieven en abonnementen heeft het bedrijf echter nog niet bekendgemaakt.

Het enige wat we uit de minisite en iPhone 3G FAQ kunnen afleiden is dat het toestel alleen in combinatie met een abonnement wordt verkocht. Geen iPhone 3G als los toestel of met prepaid kaart dus.

Of die 40.000 belangstellenden daadwerkelijk van plan zijn de iPhone te gaan kopen, is nog maar de vraag: als de tarieven bekend zijn kan de situatie er weer heel anders voorstaan. In de VS had bij de eerste generatie iPhone 14% van de Amerikanen interesse om er eentje te kopen, maar dat voornemen hebben ze lang niet allemaal in daden omgezet. Dat zou namelijk betekenen dat er alleen al in de VS 19 miljoen iPhones waren verkocht. Misschien is het een slimme tactiek van T-Mobile om de informatie over de iPhone 3G zo lang mogelijk vaag te houden: mensen komen extra vaak naar de website en schrijven zich in op de nieuwsbrief; dat zijn dingen die ze niet zouden doen als alle details vanaf het begin al bekend waren.

Via: Nu.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, iPhone 3G, nieuwsbrief, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.