iPad-app Marktplaats verschijnt januari 2014

De iPad-app voor Marktplaats zal in januari 2014 in de App Store verschijnen. Dit vertelde de site aan Emerce.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Marktplaats iPad app op komstMarktplaats is bijna klaar met de ontwikkeling van een iPad-app, die ergens volgende maand moet verschijnen. Dit heeft de Nederlandse verkoopsite verteld aan Emerce. Marktplaats heeft al lange tijd een app in de App Store staan, maar deze is ontwikkeld voor de iPhone en iPod touch. iPad-gebruikers moeten daarom op het moment nog een uitvergrote versie van deze app gebruiken of de website bezoeken in de iPad-browser. De nieuwe iPad-app heeft een grotere focus op beeld, waardoor het zoeken naar tweedehands producten volgens de makers anders aanvoelt.

We schreven in september ook al over de komst van de Marktplaats-app voor de iPad, maar toen was het nog niet bekend wanneer de applicatie moest verschijnen.

Bijna de helft van al het mobiele verkeer op Marktplaats is inmiddels afkomstig van een mobiel apparaat, aldus de website. Tablets zoals de iPad beslaan hierbij een belangrijk, maar niet nader bepaald percentage. Het aantal mobiele gebruikers zou dit jaar met 10 procent zijn gegroeid.

Downloaden: Marktplaats (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:49
Categorie Uncategorized
Onderwerp marktplaats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.