iOSOpenDev maakt jailbreak-apps programmeren makkelijker (jailbreak)

iOSOpenDev is een nieuwe ontwikkelomgeving voor jailbreak-apps. Je kunt ermee jailbreak-apps en -tweaks mee maken via Apple's Xcode-omgeving.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple-developer-toolsOm iOS-apps te maken moet je kunnen programmeren, ongeacht of je ze via de App Store of via Cydia uitbrengt. Mensen die met jailbreakapps en -tweaks bezig willen gaan, krijgen het in de toekomst heel wat gemakkelijker. Ontwikkelaar Spencer James is namelijk bezig met iOSOpenDev, een ontwikkelomgeving met Xcode-templates waarmee je veelgebruikte jailbreak-tweaks makkelijk kunt maken.

De ontwikkelomgeving bevat commandoregeltools, dynamische libraries, Berichtencentrum-widgets, SBSettings-schakelaars en Mobile Substrate-tweaks. Met iOSOpenDev kun je jailbreak-apps maken met Apple’s Xcode-interface. De .deb-bestanden die nodig zijn om een app bij Cydia aan te leveren, kan iOSOpenDev ook leveren. Heb je plannen om eigen apps te maken buiten Apple om, dan is het de moeite waard om dit project in de gaten te houden. Het komt waarschijnlijk volgende week beschikbaar.

Hieronder is te zien hoe je met iOSOpenDev een SBSettings-toggle maakt:

iosopendev

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:05
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.