tim_cook_ios8_uitleg

iOS 8.2 beta 3 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft iOS 8.2 beta 3 uitgebracht voor ontwikkelaars en testers. De update is over the air beschikbaar.

WatchKit featuredApple heeft iOS 8.2 beta 3 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en testers. De derde betaversie brengt een aantal technische verbeteringen met zich mee. Apple introduceerde de eerste iOS 8.2-beta in november, toen WatchKit ook beschikbaar werd gesteld. Met WatchKit maken ontwikkelaars apps voor de iPhone die de Apple Watch ondersteunen.

iOS 8.2 beta 3 is te installeren vanuit de instellingen van je iPhone, iPad of iPod touch als je de vorige beta draait. Je kunt de update starten via Instellingen > Algemeen > Software-update. Draai je nog geen beta van iOS 8.2? Dan is de update te downloaden vanuit het ontwikkelaarsportaal van Apple.

Volgens de releasenotes bevat iOS 8.2 beta 3 een aantal fixes voor iMessages, de iOS Simulator en enkele problemen met WKInterfaceController-methodes. Bij iMessages was er bijvoorbeeld een probleem dat het tikken in een berichtenconversatie lang duurde.

Fixed in Beta 3
Your device may get into a state where tapping into Messages conversations can take a long time.

Fixed in Beta 3
In iOS Simulator, the Emoji button should now be visible, regardless of the selected input mode.
The openParentApplication:reply: now launches the containing app in the background when the iPhone (or iOS Simulator) is unlocked or locked.
The WKInterfaceController method presentTextInputControllerWithSuggestions:completion: is now fully supported in iOS Simulator.

Xcode 6.2 beta 3

Apple heeft voor ontwikkelaars ook Xcode 6.2 beta 3 uitgebracht, met ondersteuning voor WatchKit. Het buildnummer is 6C101. De release volgt een week na de tweede beta van iOS 8.2, waarin de ondersteuning voor WatchKit ook al was verbeterd. De bijbehorende iOS-beta loste een aantal problemen met internationale talen. op.

Lees ook: Apple stelt WatchKit voor Apple Watch-ontwikkelaars beschikbaar

Let op! Beta’s van iOS 8.2 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 8-betasoftware. Hierop staat een onmiddellijke ban van 2 maanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2014, 19:27
Categorie iOS
Onderwerp ios 8.2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.